Naturistencamping Dobrá Lúka

Onderweg naar Roemenië verbleven we in de zomer van 2012 een paar dagen op naturistencamping Dobrá Lúka in Slowakije. Dat beviel zó goed dat we er op de terugweg nóg een paar dagen zijn gaan staan.
Het hart van Dobrá Lúka wordt gevormd door een oude boerderij. In de voormalige stallen van de oude boerderij zijn een sfeervol betegelde doucheruimte, de wc's en een (af)wasruimte (met wasmachine en droger).
Verder is er een piepklein winkeltje, waar je eerste levensbehoeften kunt kopen, een slechtweervoorziening (de 'huiskamer'), een gezellig terras, en een logeerkamer, waar je bijvoorbeeld als tentkampeerder je eerste of laatste nacht kunt doorbrengen.
Dobrá Lúka voelt aan als een kleinschalige boerderijcamping. Naast een hond en een paar katten lopen er een groot konijn, een schaap, een stel geiten en een paard rond.
De camping heeft veel sfeer, door de mooie omgeving en door de zorg die er aan de inrichting van het terras, het sanitair en de logeerkamer zijn besteed.
Mark en Margo, de Nederlandse eigenaren, doen er alles om het de kampeerders naar de zin te maken en hebben altijd tijd voor een praatje. Drie keer per week kun je aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd op het terras (of bij slecht weer in de huiskamer).

De omgeving is erg geschikt om korte of langere wandelingen te maken.
Lees het hele reisverslag
Bekijk het fotoalbum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten